Binnenkort in het Dialogues House


  nieuw organiseren

  Werkplaats Nieuw Organiseren


  Aantal vrije plaatsen: 0

  Heb je ook het gevoel dat de traditionele manier van organiseren niet meer werkt? Dat de wijze waarop we het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven hebben ingericht niet meer past bij deze snel veranderende tijd? Voel je ook de behoefte aan nieuwe manieren van organiseren, maar weet je niet precies hoe je die realiseert?


  projectraad

  De Projectraad | project-ont-zorging 2.0


  Aantal vrije plaatsen: 23

  Iedereen die verantwoordelijk is voor een project wil natuurlijk dat het succesvol is. Een goede projectleiding is dan noodzakelijk en vaak wordt hierbij het onderdeel Onderzoek & Advies opgepakt door de projectsponsors, -bestuurders en/of managers. Frans Vrijmoed laat in deze workshop echter zien waarom projectadviseurs deze taken beter over kunnen nemen.


  presentation audience

  Presenteren | Topworker


  Aantal vrije plaatsen: 0

  Presenteren is een fysieke proces; hoe goed je ook je hoofd erbij houdt, als je lichaam niet meedoet komt je verhaal niet over! Tijdens deze training door Esther Brokke ga je op basis van persoonlijke tips met retorische techniek en je lichaam aan de slag om een sprong te maken in je presentatievaardigheid.


  silicon-valley-asia

  Succesvolle Business Ecosystemen


  Aantal vrije plaatsen: 46

  De mensen achter Brainport Eindhoven weten het al lang: door te clusteren kun je je concurrentie- en innovatiekracht vergroten. Maar wat is dat eigenlijk, clusteren? En is het succes Eindhoven aan komen vliegen? Een grote factor daarin was en is een effectieve samenwerking tussen betrokkenen, ook wel cluster governance genoemd.


  SentiniGrunberg_IM

  Master Networking & Productivity | Topworker


  Aantal vrije plaatsen: 0

  Wie heeft er niet een stok achter de deur nodig om al zijn doelen te bereiken? Als professional of ondernemer ben je verantwoordelijk voor je resultaten. Wil je meer gedaan krijgen in minder tijd? En wil jij je netwerk beter inzetten om sneller resultaat te boeken in jouw business of carrière?