Binnenkort in het Dialogues House  de kunst van het co-creëren

  De kunst van het co-creëren


  Aantal vrije plaatsen: 0

  Een inspirerend programma waarbij we kunst inzetten om ons te richten op het verbeteren van samenwerking, communicatie en creativiteit binnen teams. Hoe? We nemen 4 à 5 kunstwerken onder de loep. Kunst geeft een andere kijk op de realiteit, stimuleert creativiteit en helpt nieuwe ideeën aandragen. Deze workshop is niet alleen leuk, het is leerzaam en effectief.  Mandala workshop

  De kracht van creativiteit | workshop Mandala’s – Mijn leven naast de bank


  Aantal vrije plaatsen: 0

  Creativiteit is essentieel voor onze ontwikkeling. Door alle nieuwe (technische) ontwikkelingen, belasten we onze linker hersenhelft veel meer dan onze rechter hersenhelft, die verantwoordelijk is voor gevoelens, dromen, verbeeldingskracht, creativiteit, intuïtie, emotie en spiritualiteit. De samenwerking tussen de hersenhelften raakt hierdoor in disbalans.


  r2d2

  Robotisering van werk – ‘Ben ik de laatste versie?’


  Aantal vrije plaatsen: 48

  Mensen worden in toenemende mate vervangen door een machine of een softwarepakket, politici beginnen zich hierover te roeren. Blijkbaar is robotica dus niet meer een science fiction onderwerp en komt het steeds dichter bij huis. Hoe ziet ons werk er in de toekomst dan uit, nu ICT en computerkracht steeds meer kunnen?