Social Design World Cafe #1 | Dialogues House @ Dutch Design Week Eindhoven

Presentatie
Aantal vrije plaatsen: 46

Betekenisvolle gesprekken met social design als rode draad, dat is wat er op het programma staat op donderdag 25 oktober in Eindhvoen. In het kader van Dutch Design Week organiseert Dialogues House die dag  namelijk een world cafe waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een dialoog aangaan. Het belooft een inspirerende middag te worden met een zinnenprikkelend samenspel van bevlogen sprekers, dialoog met de bezoekers zelf en inspirerende visualisaties.

Het Dialogues House verwelkomt iedereen die wil meespreken, meeluisteren, meebeïnvloeden en die zich graag laat verrassen door een andere manier van kijken en leren, om zo beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Als rode draad door de dialoog heen hebben wij een aantal verrassende sprekers geprogrammeerd om een vernieuwde en bezielde kijk te bieden op het onderwerp ‘Social Design’. In samenspraak met het publiek onderzoeken zij hoe thema’s als glamour in vervallen wijken, serendipiteit in het zaken doen, een nieuwe visie op geld en de menselijke natuur & serviceverlening van invloed zijn op het ontwerpen van nieuwe social interacties, relaties en structuren.

Programma

Donderdag 25 oktober
13.00 uur        Openingen aanvang dialoog met aanwezige bezoekers
13.30 uur        Glamourmanifest – Saskia Beer
14.15 uur        Dialoog met aanwezigen
14.45 uur        What Shakes? – Wina Smeenk en Agnes Willenborg
15.15 uur        Dialoog met aanwezigen
15.45 uur       Transformoney 2.0 – Dadara
16.15 uur        Dialoog met aanwezigen
16.45 uur        Onze Biologische Natuur & service design – Jan Raes
17.15 uur        Dialoog met aanwezigen
18.00 uur        Afronding

Locatie:
Dialogues House @ Dutch Design Week
Klokgebouw 50
Hal 3
5617AB Eindhoven